Svi su iz PSG-a osim Maura stigli na Messijevu zabavu: Argentinci tvrde da je to zbog Wande

Zanimljivo

Svi su iz PSG-a osim Maura stigli na Messijevu zabavu: Argentinci tvrde da je to zbog Wande

E. Škorić

Lionel Messi je sinoć organizovao zabavu u Parizu nakon što je osvojio sedmu Zlatnu loptu.

Argentinac je odlučio da u jednom pariškom restoranu organizuje sate zabave nedugo nakon što je prošla ceremonija izbora Zlatne lopte, a pozvani su bili svi njegovi saigrači iz PSG-a sa suprugama. Većina ih je bila tamo, ali nisu primijećeni Mauro Icardi i njegova Wanda Nara.

Kako javljaju mediji u Argentini, nije slučajno što Mauro i Wanda nisu došli na zabavu koja se održavala nedaleko od Eiffelovog tornja. Oni navode da postoji privatni razlog zbog kojih su odbili da budu u tom okruženju.

Svi drugi igrači PSG-a bili su tamo i uživali, dok su Mauro i Wanda ostali u svom domu u Parizu i u jednoj mirnoj atmosferi ispratili sva dešavanja protekle večeri.

Međutim, unatoč svemu, Mauro je poslao čestitku Messiju putem društvenih mreža, a argentinski novinari donose priču zašto bivši napadač Intera i njegova supruga nisu došli na ovaj događaj.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Prema njihovim tvrdnjama, Messiju su u organizaciji cijele zabave pomogli Angel Di Maria i Leandro Paredes, saigrači iz kluba i reprezentacije, a Paredes već neko vrijeme ne razgovara s Wandom i njih dvoje imaju nesuglasice od prije.

Messi je znao za to, pa nije želio reagovati, a Mauro je od nedavne svađe svakako u situaciji da posluša sve što Wanda kaže, a ona je ovaj put bila protiv njihovog prisustva Messijevoj zabavi kojom je obilježen još jedan veliki uspjeh bivšeg nogometaša Barcelone.

Top Komentari

Passionmerka
Haha...koji papak i rogonja
1 0
Arnel925
Nova epizoda sapunice Wenda i Mauro na sportsport.ba
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi