Hrvatska igračica očarala fudbalski svijet svojom ljepotom: "Kopačke su mi draže od štikli"

Ana Maria Marković debitovala za reprezentaciju

Hrvatska igračica očarala fudbalski svijet svojom ljepotom: "Kopačke su mi draže od štikli"

E. Čaušević

Hrvatska reprezentativka Ana Maria Marković našla se u centru pažnje nakon minulih mečeva kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Ova 22-godišnja fudbalerka nastupila je za reprezentaciju Hrvatske u mečevima kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a u pobjedi protiv Armenije (4:0) uspjela je postići jedan pogodak.

Ana Maria se našla u centru pažnje fudbalske javnosti jer su mnogi oduševljeni njenom ljepotom, te su na društvenim mrežama poručili da je ona među najljepšim fudbalerkama trenutno na svijetu.

Ova Hrvatica je rođena u Zurichu, a inače često koristi priliku da posjeti Split. Odlučila je da igra za reprezentaciju Hrvatske, te je debitovala prije nekoliko dana u meču protiv Litvanije.

Ana Maria inače igra u dresu švicarskog Grasshopera u koji je stigla prošle godine, a u svom debiju za ovaj klub zabila je četiri gola u Kupu Švicarske.

Oglasi

Također, treba dodati da fudbal nije jedina stvar kojom se ova 22-godišnja fudbalerka bavi u svom životu.

Naime, ona se pored fudbala bavi marketingom i menadžmentom, a novac zarađuje i reklamiranjem proizvoda na Instagramu na kojem je prati skoro 50.000 ljudi.

Nedavo je izjavila da od malih nogu navija za Hajduk i da joj je jedina opcija bila da nastupa u dresu reprezentacije Hrvatske, te da je odbila ponudu da zaigra za Švicarsku.

Također, poručila je jednom prilikom da su joj kopačke dosta draže od štikli i da je fudbal njena prva ljubav.

Oglasi

Top Komentari

King_Kenny
...e ovo je prava zenska,a ne one nekakve Wande i p*cke materine...njoj bi dopustio i da me napuca loptom u jaja.
9 1
Husrefbeg22
Mis! Lijepa je nejma sta. Najvjerovatnije da vuce porodicne korijene iz BiH.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi