Promašaj godine dolazi nam iz Španije: Gerard Moreno se obrukao za cijeli život!

Teže bilo promašiti nego postići gol

Promašaj godine dolazi nam iz Španije: Gerard Moreno se obrukao za cijeli život!

E. Čaušević

Sevilla je danas pred svojim navijačima pobijedila Villarreal sa 1:0 u meču 16. kola španske La Lige.

Sevilla je uspjela da dođe do tri boda protiv Žute podmornice, a odlučujući trenutak meča desio se u 16. minuti kada je Ocampos zabio pogodak za 1:0 na asistenciju Acune.

Villarreal je pokušavao da dođe do izjednačenja i to su mogli da naprave u samom finišu meča kada je nestvarnu šansu promašio Gerard Moreno.

Moreno je nakon dodavanja svog saigrača ostao sam ispred gola Seville i svi su već vidjeli loptu u mreži.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, onda je nastupio šok i nevjerica jer je napadač Villarreala uspio da promaši nevjerovatnu priliku, a očekivano odmah se našao u centru pažnje na društvenim mrežama jer mnogi ne mogu da vjeruju da to nije bio gol.

Top Komentari

Noone
Novinarčiću da si gledao Dortmund- Bayern i kontru Tolisao vidio bi sta je promašaj
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi