Bh. nacija zavijena u crno: Poginula trojica mladih sportista

Stradali u nesreći

Bh. nacija zavijena u crno: Poginula trojica mladih sportista

A. Čaušević

Stravična saobraćajna nesreća sa smrtnim posljedicama desila se sinoć u Bugojnu. 

Nakon sudara dva vozila smrtno su stradale tri osobe, a do nesreće je došlo nešto iza 22 sata.

Prema nezvaničnim infromacijama u nesreći je učestvovalo pet osoba, a tri tragično stradale osobe su bile mlađe životne dobi.

Iako identitet žrtava još nije poznat nezvanične informacije govore da se radilo o mladim sportistima, a neki od njih su igrali fudbal u Radniku iz Donjeg Vakufa.

Uviđaj nesreće obavili su pripadnici PS Bugojno, a na mjesto nesreće odmah je izašao i kantonalni tužilac SBK.

Inače, u nesreći su učestvovala voziila Golf 2 i Fiat, a od siline udarca Golf 2 se okrenuo na cesti.

Gubitak tri mlada života je zaista tužna vijest, a za očekivati je da u narednim danima u SBK bude proglašena žalost.

Promo

Top Komentari

Bhf111
Koja zalost, ljudi cuvajte i svoje i tudje zivote. Smanjite gas, odrzavajte ta auta, gume su nikakve, dovoljno je sto su ceste lose. To je sve za radi dobro sviju nas. Porodici sabur
10 0
MaxBavarac
Hajde moze covjem razumjeti da se vozi golf 2,vozi se i u Austriji jos uvijek,ali voziti bez vozacke dozvole i jos pri tom pet osoba staviti sa sobom u auto....tuga
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi