Šta znaju "plaćenici" šta je Barcelona? Dok neki igrači plaču, drugi se smiju s Lewandowskim

Šokantne scene

Šta znaju "plaćenici" šta je Barcelona? Dok neki igrači plaču, drugi se smiju s Lewandowskim

A. Čaušević

Barcelona je ispala iz grupne faze Lige prvaka, neki će reći vratila se 20-ak godina unazad. 

Navijači Barcelone se moraju naouražati strpljenjem i to pod hitno jer za jedan od najvećih svjetskih klubova slijedi itekako težak period, barem rezultatski.

Barcelona je u šestom kolu Lige prvaka gostovala Bayernu te je olako spustila koplja. Bavarci su u igrali "trećoj" brzini i postigli su tri gola za konačnih 3:0.

To znači da je po prvi put u posljednjih 20 godina višestruki prvak Evrope eliminisan u grupama evropskih takmičenja. Posljednji put se to desilo u sezoni 2000/01 kada je Blaugrana igrala tadašnji Cup UEFA.

Xavi Hernandez je u ruke uzeo "vruć krompir" te je sasvim jasno da je pred njim još mnogo posla jer je evidentan nedostatak kvaliteta.

Oglasi

Barcelona je mnogo lutala posljednjih godina s pojačanjima. Niz rijeku je bačen ogroman novac i dosta je promašaja. Tako je Clement Lenglet Sevilli prije tri godine plaćen čak 35 miliona eura.

Upravo se francuske štoper našao na udaru katalonske javnosti zbog njegove reakcije poslije barcinog ispadanja.

[twitter]https://twitter.com/AccionYDeporte/status/1468765256956751874[/twitter]

Naime, kamere su snimile Lengleta kako se smije i srdačno pozdravlja s Robertom Lewandowskim kao da je Barcelona prošla ili pobijedila, a ne ispala.

I dok je skupo plaćenim strancima bilo svejedno golobradim mladićima koji su budućnost Barcelone se dešavalo suprotno.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Mladi talentovani Gavi je snimljen kako ljut, bijesan, ali i podjednako tužan izlazi s terena kada je zamijenjen u samom finišu susreta.

Barcelona će na proljeće igrati u Europa ligi, ali je pitanje da li je favorit i u tom takmičenju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MaxBavarac
Pola teksta pravdanje Uefalone,nema Lessija i odma nisu zanimljivi nikom,vratili se na tvornicke postavke,daBogda ispali iz Lige evrope gamad jedna,sve se vrati sve se plati...adio
6 6
ShAla
Barca je nabila takve komplekse da su ljudi jedva dočekali njen pad da se malo obvesele. Juventus najtrofejniji klub u italiji po nekima i najbolji, već par godina je u istom qurcu pa se niko i ne češe. Kompleks je čudo
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi