Cijene ulaznica za utakmicu SAD - BiH su paprene, barem za bh. građane

Meč se igra u Los Angelesu

Cijene ulaznica za utakmicu SAD - BiH su paprene, barem za bh. građane

A. Čaušević

Bosna i Hercegovina neuspješnu 2021. godinu završava gostovanjem SAD-u u Los Angelesu.

Selektor Ivaylo Petev i "premijerligaški" repezentativci su posljednja tri dana trenirali u Zenici, a jutros su otputovali "preko bare".

Susret će se igrati na stadionu Dignity Health Sports Park koji je kapaciteta 27. hiljada gledatelja, a ulaznice su veće neko vrijeme u prodaji.

Cijene ulaznica za ovaj susret selekcija za koje neće nastupiti najveće zvijezde su paprene, barem kada su u pitanju bh. standardi.

Minimalna cijena je 65 KM, a ulaznice za pojedine sektore odakle je pogled najbolji koštaju čak 165 KM što je pomalo i nevjerovatno.

Međutim, obzirom da je američki standard života značajno napredniji nego onaj u Bosni i Hercegovini ovakve cijene ulaznica nisu iznenađenje.

Oglasi

Susret će se igrati u noći sa subote na nedjelju po centralnoevropskom vremenu, a tačan početak susreta je u 2 sata ujutro.

Podsjećanja radi, Petevov spisak za prijateljski meč sa SAD-om izgleda ovako:

Golmani: Belmin Dizdarević (Sarajevo) Nikola Ćetković (Borac).

Odbrana: Selmir Pidro, Numan Kurić (Sarajevo), Aleksandar Vojnović (Borac), Hrvoje Barišić, Josip Ćorulka (Zrinjski), Vedran Vrhovac (Željezničar), Ajdin Nukić (Tuzla City).

Vezni red: Andrej Đokanović (Sarajevo), Amar Begić (Borac), Igor Savić (Zrinjski), Marijan Ćavar (Široki Brijeg), Mehmed Ćosić, Haris Ovčina (Velež), Saša Maksimović (Sloboda), Almedin Ziljkić (Olimpija Ljubljana).

Napad: Sulejman Krpić (Tuzla City), Jovo Lukić (Borac).

Promo

Top Komentari

Lewa_9
Kakav naslov, hahaha, bas neko ide iz BiH u Kaliforniju da gleda prijateljsku utakmicu menadzerske F-selekcije
9 0
user1605368976
Imaju koga i gledati počev od kriminalnog saveza ne stručnog štaba do balerina na terenu koji ne daju ni 10% snage na terenu.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi