Pjanić je danas vidio šta navijačima Bešiktaša znači gradski derbi protiv Fenerbahčea!

Meč počinje u 17 sati

Pjanić je danas vidio šta navijačima Bešiktaša znači gradski derbi protiv Fenerbahčea!

E. Čaušević

Fenerbahče i Bešiktaš igraju danas veliki derbi u okviru 17. kola turske Superlige.

Ljuti rivali iz Istanbula sastaju se na Ulker stadionu i jasno je da će Fenerbahče imati fantastičnu podršku svojih navijača.

Bešiktaš je uspio u prošlom kolu prekinuti očajan niz i sigurno je da igrači ovog kluba žele da nastave s pobjedama, a sigurno da bi trijumf protiv Fenerbahčea itekako vratio izgubljeno samopouzdanje ovoj ekipi.

I navijači Bešiktaša pobrinuli su se da na sjajan način pruže podršku svom timu pred ovaj gradski derbi.

Oni su se skupili ispred trening centra Bešiktaša odakle su igrači ovog tima u klupskom autobusu krenuli ka stadionu Fenera.

Miralem Pjanić i društvo su mogli da uživaju u bakljadi i pjesmama njihovih navijača što će im sigurno dati dodatni vjetar u leđa.

Podsjećamo, utakmica između Fenera i Bešiktaša igra se od 17 sati, a poznati su i sastavi oba tima. Ono što je najvažnije jeste da Pjanić igra od prve minute.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Fenerbahče: Ozer, Aziz, Kim, Szalai, Crespo, Novak, Zajc, Osayi, Rossi, Ozil, Berisha.

Bešiktaš: Destanoglu, Yilman, Vida, Josef, Rosier, Bozdogan, Uysal, Pjanić, Larin, Ghezzal, Batshuayi.

Top Komentari

Icardi072
Ovaj penal isto kad Jelic dosudi ljozetu protiv lezve, nidje veze ha
0 0
karlhajncbrazzzo
Klik bejt naslov.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi