Hasbulla "namlatio" dvojicu dječaka, pa dobio batine od majmuna

Bizarne scene

Hasbulla "namlatio" dvojicu dječaka, pa dobio batine od majmuna

A. Čaušević

Ako je neko doživio ogromnu popularnost tokom 2021. godine to je omaleni i simpatični Hasbulla Magomedov.

Zahvaljujući prijateljstvu sa dagestanskim borcima Hasbulla je postao jako popularan na društvenim mrežama te gdje se god pojavi izazove veliku pažnju.

Kako je Hasbulla popularniji tako u javnost sve češće i češće dospjevaju klipovi koje su nastali u periodu kada je bio manje atraktivan nego što je sada slučaj.

Ovaj 19-godišnji Rus ima rijetki genetski poremećaj, tačnije patuljastog je rasta, pa je zbog svog izgleda simpatičan mnogim ljubiteljima društvenih mreža.

Na raznim druženjima Hasbulla često ulazi u obračun sa mališanima, a tako je bilo i na jednom kada su ga dvojica dječaka "pritisnula" na fotelji.

Hasbulla is the next avenger 🔥🔥 #MMA #StreetFight #Hasbulla

Posted by The MMA India Show on Thursday, December 30, 2021
Oglasi

Kod simpatičnog Dagestanca nije bilo straha pa se upustio u obračun s dvojicom i čini se bez problema savladao svoje izazvače.

I dok nije imao problema sa dječacima, poprilično se prepao jednog omalenog majmuna.

Hasbulla je čuvao za povezac majmuna koji se u jednom trenutku odlučio za napad i kako se može vidjeti omaleni Dagestanac je izvukao deblji kraj.

The only one who can best Hasbulla... his pet monkey named Jimmy Borz 🐒 #MMA #Fighting #Hasbulla #Russia

Posted by SportsRoom on Thursday, May 27, 2021

U pomalo bizranoj sceni čak je počeo i da pušta krikove od straha nakon što ga je majmun uhvatio za glavu.

U međuvremenu Hasbulla i majmun su postali "zakopali ratnu sjekiru" te se može vidjeti da se na neki način odlično zabavljaju.

Ipak, s druge strane ima i onih koji misle da je puštanje u obračun majmuna i čovjeka klasičan primjer ismijavanja i zabava za šire mase...

Top Komentari

Celtic
Da mi je pročitati na ovom portalu neki pametan tekst, neku kolumnu, nešto zanimljivo, neku priču i biografiju o nekom sportisti ali kakvi idu momci iz jedne granice u drugu, od Sisa Wande do kako je Khabib klanjao, pa onda objave neki lažni transfer trač, pa se vrate malo na neku sponzorušu od fudbalera, pa onda na ovog momka.
9 0
amex
Hahah luđak..
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi