Kenan Pirić otputovao na potpis

Neće dugo tražiti novi klub

Kenan Pirić otputovao na potpis · Saznajemo

A. Čaušević

Bh. reprezentativni golman Kenan Pirić neće dugo čekati na novi potpis. 

Krajem prošle godine Pirić je postao slobodan igrač nakon što je raskinuo ugovor s Atromitosom zbog neisplaćenih dugovonja.

Iskusni čuvar mreže će ekspresno pronaći novi klub, a kako SportSport.ba saznaje nova destinacija će biti Turska. 

Pirić je u društvu menadžera Admira Husarića već otputovao na potpis ugovora koji će biti ozvaničen u narednim danima.

Preostalo je da se dogovore sitni detalji, a u Pirićevom taboru zagonetno kriju ime narednog kluba kako posao na kraju ne bi propao.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Ovaj 27-godišnji golman je karijeru počeo u tuzlanskoj Slobodi, zatim je branio za Gradinu, Gent, Slobodu, Zrinjski i pomenuti Maribor. Posebno je dobre partije pružao na golu Zrinjskog.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine skupio je šest nastupa, dok je ranije i 12 puta nastupao za U21 reprezentaciju naše države.

Top Komentari

hake
Dovoljno je primjetiti da je Kenanu menadžer jedan obični kamatar i kvazi agent klošarčić iz Srebrenika i sve ti jasno. Čitav život se taj majmun ko fol bavi menadžerstvom, a poštenog transfera nije obavio niti ima nekog vrijednog od fudbalera pod svojom rukom. I upravo ovakvi profili ljudi kao Husarić kroje nama reprezentaciju u pojedinim utakmicama.
22 1
vedin
Kada pročitam Bh. reprezentativni golman najradije bi povratio. Pored Begovića i Kovačevića ovaj parmak dobije poziv. FUJ
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi