U Beogradu nacrtan mural Đokoviću, spominje se i Bosna
FOTO: EPA

Srbijanski teniser u centru pažnje

U Beogradu nacrtan mural Đokoviću, spominje se i Bosna

A. Čaušević

Novak Đoković je u centru sportske javnosti protekla 24 sata. 

Srbijanski teniser je prvobitno dobio medicinsko izuzeće te pravo da nastupi na Australian Openu bez obzira što nema potrebu o vakcinisanju kao zaštite protiv koronavirusa.

Kada je stigao u Melbourne poslije višesatnog vijećanja zabranjen mu je ulazak u Australiju jer njegova viza nije bila potpuna.

Svjetski broj 1 je odveden u hotel za migrante gdje će čekati konačnu odluku da li će biti deportovan ili ne. Već je uputio žalbu, a presuda će biti donesena u ponedjeljak.

Način na koji se tretira Đoković teško je pao mnogim u Srbiji gdje je Novakov otac najavio proteste ispred skupštine Srbije.

Fotograf EPA je danas zabilježio i zanimljiv mural posvećen Đoković, jedan od mnogobrojnih u Beogradu.

No description available.

Na muralu Đoković se izruguje sa isplaženim jezikom i rukama na ušima, dok pored njegove glave stoji napis: "Ovo je za Srbiju, Bosnu", ispisan na ćirilici.

Nije poznato kada je mural nastao, ali je svakako privukao pažnju uslijed dešavanja u protekla 24 sata.

Promo

Top Komentari

PlavoBijeli1921
Ništa im ne može proći bez Bosne hehehehehe,mada nikad je neće imati ;)
9 0
Tarik2005
svi smo mi isti????
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi