Đoković je sada sve otkrio: Nisam vakcinisan!

Više nema dilema, ali drama se nastavlja

Đoković je sada sve otkrio: Nisam vakcinisan!

S. Mlaćo
Bura oko Novaka Đokovića se ne stišava.

Pojedini mediji u Australiji navode da je popularni Nole ponovo uhapšen, iako je jutros sud donio odluku da mu se vrati viza, te da se prvi teniser svijeta normalno može kretati Australijom.

Sada je stigla i potvrda da se Đoković nije vakcinisao.

On je to potvrdio novinarima u Melbourneu.

Po prvi put je bio veoma konkretan.

"Nisam vakcinisan“, kazao je Đoković.

Đoković je tokom obraćanja australskim vlastima također kazao da je dva puta prebolovao koronavirus, a da je pozitivan bio na testu 16. decembra prošle godine.

Zanimljivo da postoje i dokazi da je Đoković  upravo tada i hodao Srbijom, družio se sa mladima, te radio kampanje, što je izazvalo žestoko kritike na njegov račun.

Otac srbijanskog tenisera Srđan Đoković najavio je press konferenciju u 12 sati na kojoj će biti poznato dosta više o tome šta se trenutno dešava u Melbourneu.

Top Komentari

ThrillerHz
Boli nas ona stvar za ovog chetalja, 500 vijesti od juce do sad, ni rodjena majka ga ovoliko ne spominje! Sportsport domena je s razlogom BA, prebacite malo fokus na BH sport, nisam primjetio da se komsije raspisu ovako o BH sportistima, kao sto sportsport nas ubija sa njihovim!
14 2
BogatiDijasporac
Znaci, debil je 16 decembra bio pozitivan a 17 decembra dijelio djeci pehare. Jbt, koji idiot.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi