Filip Arežina ponovo na premijerligaškim terenima!

Potpisao za Leotar

Filip Arežina ponovo na premijerligaškim terenima! · Zvanično

E. Škorić

Fudbalski klub Leotar iz Trebinja danas je počeo s pripremama za nastavak sezone u Premijer ligi BiH.

Na današnjoj prozivci Trebinjaca pojavio se i Filip Arežina, nekadašnji mladi bosanskohercegovački reprezentativac koji će pnovo zaigrati u Premijer ligi. Iz FK Leotar stigla je potvrda kako je Arežina prvo pojačanje kluba u 2022. godini.

29-godišnjak je ljetos raskinuo sa Zrinjskim i od tada je slobodan, a prethodno je igrao za Tuzla City, Lokomotivu, Željezničar, Mladost DK, GSK Tychy, Rudar Prijedor, Rudeš, Olimpik i Slogu Uskoplje.

Leotaru slijedi grčevita borba za opstanak i uprava kluba želi sa nekoliko novih igrača zaoštriti konkurenciju u timu i naravno povećati kvalitet pred nadolazeće utakmice, a Arežina bi svakako mogao da doprinese ostvarivanju ciljeva.

Leotar je ostao bez nekoliko igrača, pa su tako klub napustili Dejan Maksimović, Dragan Ristić, Srđan Andrić, dok bi mogli da odu i Anel Ramić, Lazar Zečević, Nikola Prebiračević, Asim Zec i Aleksandar Begenišić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Kada se sve sabere i oduzme, Trebinjci će imati paklen nastavak sezone, a za očekivati je da to tada klub dovede još neka provjerena imena.

[facebook]https://www.facebook.com/FKLeotarTB/posts/5363308787018188[/facebook]

Top Komentari

Gari Garinča
Leotaru ni hođin zapis ne moze pomoći. Ispadaju 100%
3 1
Joco89
Srđan Andrić napustio Leo. Da li je moguće? Čovjek je tu 20 godina.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi