Burić: Izgubili smo previše igrača, Česi su to iskoristili

Komentar našeg pivota

Burić: Izgubili smo previše igrača, Česi su to iskoristili

H. Zilić

Rukometna reprezentacija BiH poražena je od Češke rezultatom 27:19 u drugom kolu Evropskog prvenstva.

Nakon poraza u mix zoni prvi je komentar dao naš pivot Senjamin Burić.

"Težak poraz. U 46. minuti smo imali napad za egal. Nismo reprezentacija koja ima mnogo igrača. Dino nam se priključio danas. Teško je igrati bez ljevaka, Česi su to iskoristili. Dajemo sve od sebe, takva je situacija, idemo odigrati još jednu utakmicu", rekao je Burić i dodao:

"Ja razumijem mlade igrače, oni čekaju svoju šansu, svi će dobiti priliku. Trebaju nam mladi igrači koji znaju nešto, a ne da samo rotiramo. Neka treniraju i bit će bolje sigurno iz utakmice u utakmicu. Izgubili smo previše igrača i nadam se da ćemo protiv Španije igrati u istom sastavu ko danas."

Top Komentari

Ade1
Jeste izgubili dosta igrača ali ste se i vi izgubili, do kada će naši igrači gledati veliko takmičenje kao turističko putovanje do kada će šetati po terenu i misliti da su neke zvijezde, i večeras kao i protiv Švedske kad ste počeli da igrate odmah ste napravili neku razliku na terenu ali izgleda vama prije svake utakmice treba davati elektro sokove da bi vi trčali
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi