Prce se oglasio: Poruka je i više nego jasna
FOTO: T. Hebib

Legenda bh. rukometa

Prce se oglasio: Poruka je i više nego jasna

H. Zilić

Iskusni reprezentativac BiH i legenda bh. sporta Nikola Prce nije bio u rosteru naše rukometne reprezentacije u duelu drugog kola Evropskog prvenstva protiv Češke.

Prce je bio izostavljen zbog povrede, kako je obrazloženo iz našeg tima, ali sinoć su se pojavile informacije da je Nikola bio zdrav i da je odluka da ne igra isključivo bila od strane selekotra Obrvana.

To je podiglo dosta prašine među navijačima Bosne i Hercegovine koji su stali uz legendarnog Nikolu, a i sam Prce se danas oglasio porukom preko zvaničnog FB profila.

Prce je stavio sliku u dresu BiH sa tekućeg Evropskog prvenstva, postavio srce i zastavu BiH i kratko poručio šta misli o cijeloj situaciji. BiH je u srcu i to ništa ne može promijeniti.

Potražite više informacija na temu Rukometni EURO 2024:

❤️🤾‍♂️🇧🇦

Posted by Nikola Prce on Sunday, January 16, 2022

Naša selekcija će sutra potiv Španije igrati meč trećeg kola prve grupne faze Evropskog prvenstva, a ako Prce bude u rosteru oprostit će se protiv velesile Španije, a u protivnom, Nikoli će kao zadnja utakmica u dresu BiH biti duel protiv Švedske sa starta prvenstva, obzirom da je Prce najavio oproštaj od dresa reprezentacije po završetku EURO-a.

Top Komentari

bahlje
Što je odbačen , pozvan je da se oprosti od Reprezentacije na prvenstvu i da dobije neke minute , zar ste očekivali da nam Prce igra 60 minuta ?? Zar nije preče da mlađi momci dobiju neke minute koje će im mnogo značiti , grupu smo dobili taku da čim je izvučena znalo se da nemožemo ništa tamam da su bili i Panić , Malinović i ovi pozitivni , Nikoli Prcetu svako dobro želimo , ali vrijeme je za neke nove klince...
13 4
Zaccheroni
PRCE LEGENDA !
11 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi