Džaba Lukaku i njegova silna snaga: Chelsea je zaboravio pobijeđivati

Novi kiks Plavaca

Džaba Lukaku i njegova silna snaga: Chelsea je zaboravio pobijeđivati

A. Čaušević

Chelsea je ljetos potrošio preko 100 miliona eura na Romelua Lukakua, a taj transfer se za sada pokazuje kao pravi promašaj.

Dojam je da je Chelsea zaboravio pobijeđivati u Premiershipu pošto su nakon gostovanja Brightonu vezali četvrti ligaški meč bez pobjede.

Gostovanje na Amexu je počelo vrlo dobro za prvaka Evrope. U 28. minuti lijep gol je zabio Ziyech sa 20-ak metara.

Interesantno da Marokonac uopšte nije slavio pogodak. Njegovu reakciju i gol pogledajte ovdje.

Neugodni domaćin je stvari na početak vratio u 60. minuti kada je za oduševljenje domaće publike pogodio Webster.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U 73. minuti Lukaku je bio u dobroj šansi, ali nije uspio zatresti mrežu, da bi ga nekoliko minuta kasnije Thomas Tuchel izveo iz igre.

Pritiskali su gosti do kraja, ali nisu uspjeli doći do gola te se može reći da su se ovim remijem već sada oprostili od titule prvaka Engleske.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

user1614932756
Lukaku je samo unazadio chelsi nazalost nema vise te timske igre borbe ,tuchel izgubio konce forsira ga wernera je skrot zapostavio ne znam jel to uprava diktira da balvan mora igrat iako ne doprinosi nicemu
2 3
Ade1
Da je Manchester United odigro neriješeno utakmicu protiv Brightona bilo 30 komentara
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti