Rangnick otpisao trojicu prvotimaca i poručio im da nisu dovoljno dobri za Manchester United

Sada je klub na potezu

Rangnick otpisao trojicu prvotimaca i poručio im da nisu dovoljno dobri za Manchester United

E. Čaušević

Njemački stručnjak Ralf Rangnick preuzeo je Manchester United nakon što je Ole Gunnar Solskjaer dobio otkaz, ali mu na Old Traffordu ne ide baš kako je planirao.

Crveni đavoli u posljednje vrijeme ne bilježe baš najbolje rezultate zbog čega se upravo Rangnick našao na udaru kritika, a počelo se špekulisati i da bi njemački stručnjak mogao dobiti otkaz.

Ipak, engleski mediji prenose da će Rangnick ostati na trenerskoj klupi do kraja ove sezone, a da bi zatim trebao da preuzme ulogu sportskog direktora.

Njegov zadatak je da posloži ekipu na ljeto što bolje kako bi Manchester United naredne sezone imao konkurentan tim koji će se boriti za trofeje na svim frontovima.

Kako pišu engleski mediji Rangnick je već dovoljno upoznao ekipu da shvati ko je sve kalibar za Manchester United, a navodno već je za nekoliko igrača rekao da jednostavno nisu dovoljno dobri za ovaj klub.

Kako piše Telegraph on je čelnicima kluba poručio da Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka i Harry Maguire jednostavno nisu dovoljno dobri za ovaj klub, te da na ljeto treba dovesti kvalitetna pojačanja na njihovim pozicijama.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Jasno je da nas u Unitedu na ljeto očekuju velike promjene što se tiče igračkog kadra, a ovaj trojac ima još dovoljno vremena da pokaže Rangnicku da nije u pravu i da ih klub ne treba tako olako otpisati.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ade1
Ovaj treba ostati najmanje doginu i po trener i da ovim balerinama pokaže kako se radi i dovesti igrače koji su spremi da se bore
4 1
Zaštita Identiteta
Za ekipu nisu lošiji od Phila Jonesa ili Ronalda, ništa neće postići...
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi