Kada će Kenan Pirić debitovati za novi klub?
Foto: Goztepe

Prešao u Goztepe, ali...

Kada će Kenan Pirić debitovati za novi klub? · Saznajemo

E. Ganibegović

Bh. reprezentativni golman Kenan Pirić početkom godine potpisao je za turski Goztepe.

U Goztepe je Pirić stigao nakon što je nekoliko mjeseci proveo u Grčkoj braneći za Atromitos gdje je nastupio 11 puta, ali za sada još uvijek nije debitovao za svoj novi tim.

Goztepe je danas s 2:1 savladao Sivasspor u 22. kolu turske Superlige i napravio veliki korak u borbi za opstanak u društvu najboljih, no bh. golmana ponovo nije bilo u konkurenciji.

Prema saznanjima do kojih je došao SportSport.ba, naš golman tek juče je stekao pravo nastupa s obzirom na to da je kasnila papirologija iz Grčke fudbalske federacije, te se očekuje da bude u konkurenciji za duel 23. kola u kojem njegov tim za tri dana gostuje kod Istanbul Basaksehira.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Podsjetimo, Pirić je prethodno branio u Mariboru, a bio je i u Zrinjskom, Slobodi, Gradini u kojoj je ponikao, dok je jedno vrijeme proveo u Belgiji braneći za U21 tim Genta.

Član je bh. reprezentacije za koju je nastupio u šest navrata.

Top Komentari

user1595066044
Može na gol jedino na treningu, jer imaju golmana koji je povremeni turski reprezentativac...i Kenan je doveden kao rezervna opcija.
2 0
user1612368054
Zar on još brani
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi