Došlo do fizičkog obračuna: Pokazao Hasbulli da će mu "prerezati vrat", pa zažalio iste sekunde

Pojavilo se novo rivalstvo

Došlo do fizičkog obračuna: Pokazao Hasbulli da će mu "prerezati vrat", pa zažalio iste sekunde

E. Čaušević

Hasbulla Magomedov našao se ponovo u centru pažnje nakon što je našao sebi novog rivala.

Hasbulla je postao planetarno popularan nakon što se pojavio u ekipi Khabiba Nurmagomedova, te se već odavno druži sa MMA borcima iz Dagestana koji se sjajno brinu o njemu.

Poznato je da ovaj 19-godišnjak ima rijetki genetski poremećaj, odnosno patuljastog je rasta, te je za kratko vrijeme postao prava internet senzacija.

Hasbulla danas zarađuje oko 100.000 eura mjesečno od društvenih mreža, a svoju popularnost očito zna kako iskoristi.

Mnogima je bilo dosta simpatično i smiješno njegovo rivalstvo sa Abduom Rozikom koji također ima isti genetski poremećaj. Oni su se znali čak i fizički sukobiti, ali jasno da je sve to bilo "za kamere".

No, čini se da je Hasbulla našao svog novog rivala, a njegovo ime je Erali. On je također patuljastog rasta i na Instagramu ima skoro pola miliona pratitelja.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CYXD_1-IShq/[/instagram]

Hasbulla i Erali su se nedavno sreli i imali pravi okršaj. Prvo su pozirali pred kamerama, a nakon što je Erali pokazao Hasbulli da će mu "prerezati vrat" Hasbulla je krenuo u fizički napad i ostlai su ih morali razdvojiti.

Top Komentari

Damir
Danas je najbolje biti budala i nepisite gluposti 100.000 eura mjesecno nego zaradi oko 4.5 hiljada
13 0
tip
Smijesno od cega pravite vijest.
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi