Lojalnost i ljubav nisu upitni: Željezničar se pohvalio novim poduhvatom svojih navijača

Odziv i više nego odličan

Lojalnost i ljubav nisu upitni: Željezničar se pohvalio novim poduhvatom svojih navijača

A. Čaušević

Niz je primjera u svijetu fudbala kada su se navijači organizovali i spasili svoj klub od gašenja. 

U izuzetno teškoj situaciji je i FK Željezničar čija se dugovanja procjenjuju na oko 7 miliona KM, barem kada je u pitanju poznati dug.

Prije nekoliko dana je počela kampanja navijača kojim se želi obezbijediti 10.000 aktivnih članova te se na taj način način skupi 200.000 KM.

Nakon prethodna dva dana odziv ljubitelja sarajevskih Plavih je i u četvrtak bio odličan čime se Željezničar javno pohvalio.

Na društvenim mrežama je objavljen poadatak da je u posljednja dva sata uplaćeno više od 1200 članarina.

1205 uplaćenih članarina u posljednja 24 sata! 🔵⚪ FK Željezničar od 1. januara ima 4970 aktivnih članova 👏 Učlaniti se...

Posted by FK Željezničar on Thursday, February 3, 2022
Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, broj aktivnih članova je već prešao 5.000 te ukoliko se navijači Plavih nastave odazivati u ovom tempu sigurno će prekoračiti zacrtani cilj.

Paralelno s kampanjom uplate članarina slijedi i organizacija prodaje 10.000 ulaznica za gradski derbi sa Sarajevom po cijeni od 20 KM kako bi se skupilo još 200.000 KM.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mosaljozemosaplavo
uclanio sam i komsiju pitara i macku ispred kuce, u inat dusmanima, volim te Zeljo!
10 3
tbra
Zeljo se voli
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi