Pjanić veliki tragičar Bešiktaša: Prvo je promašio nemoguće, a onda napravio glupost karijere

Bešiktaš remizirao

Pjanić veliki tragičar Bešiktaša: Prvo je promašio nemoguće, a onda napravio glupost karijere

A. Čaušević

Miralem Pjanić je odigrao ssasvim solidan meč u remiju Bešiktaša i Antalyaspora. Završeno je 0:0.

Obzirom na prikazano remi je najrealniji ishod susreta. Obje ekipe su imale niz izglednih prilika pa je iznenađenje što su mreže mirovale.

U 54. minuti gosti su uspjeli pronaći put do gola. Pogodio je Adriano, ali je zbog ofsajd pozicije taj pogodak poništen.

Finiš susreta je donio pritisak Bešiktaša uz nekoliko odličnih prilika, a najbolju je imao Pjanić koji se nije proslavio.

Igrala se 88. minuta kada je bh. reprezentativni veznjak šutirao sa svega nekoliko metara, ali je umjesto mreže pogodio stativu.

Inače, Pjanić je odigrao cijeli meč, a u finišu susreta uspio je i požutiti zbog prigovora sudiji što je radio nekoliko puta tokom utakmice.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Nastavio je Pjanić i dalje s prigovaranjem, a sudija mu nije prostio te mu je pokazao drugi žuti te ga poslao u svlačionci.

S ovim remijem Bešiktaš je stigao do 37. boda te je ostao na sedmoj poziciji.

Top Komentari

nikobolji
A sta je poenta teksta. Nije uopste lose pucao...
20 0
Karameho
gluplji tekst koji nema veze s naslovom jos ne pročitah..
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi