Di Maria dogovorio sve sa novim klubom

Napušta PSG

Di Maria dogovorio sve sa novim klubom

H. Zilić

Okončana je još jedna transfer priča uoči nadolazećeg ljeta.

Prema pisanjima uglednih svjetskih medija Angel Di Maria dogovorio je sve sa Juventusom i karijeru nastavlja u redovima Stare dame.

O ovome se pisalo proteklih dana, a jutros je objavljena vijest da je cijeli posao završen.

Argentinac će u Torinu po završetku ove sezone da se dogovore i preostali detalji, nakon čega će kompletan transfer biti ozvaničen.

Za vikend će protiv Metza u 38. kolu Ligue 1 Di Maria odigrati i posljednji meč za PSG, a sa pariškim klubom mu ističe ugovor ovo ljeto.

Prema nekim informacijama na godišnjem nivou bi u Juventusu imao platu od sedam miliona eura plus bonusi, ali nepoznata je dužina trajanja ugovora.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Moja ideja je igrati još jednu godinu u Evropi i doći spreman na Svjetsko prvenstvo i zatim se vratiti u Argentinu", kazao je Di Maria prije nekoliko dana.

Jedan od najboljih krilnih fudbalera svoje generacije na Starom kontinentu igra već 15 godina. Ranije je nosio dresove Benfice, Real Madrida i Manchester Uniteda.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Juventini
Izdrkajte svi u p m. po juventusu. Kakvi bolesnici samo gledaju kome ce istici ugovor da dovedu. Nema veze jeli neki panj ili je u kasnim 30 -ma. Postali su ko septicka jama s ovom upravom.
4 2
huizju
Di Maria je strašan igrač, sve vrijeme u sjeni Neyamara, Mbappe-a.. KLASA od igrača i ako je ovo istina, biće pravo pojačanje za Juve
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi