Mandić potpisao za Zrinjski

Klub potvrdio

Mandić potpisao za Zrinjski · Zvanično

H. Zilić

HŠK Zrinjski je ozvaničio još jedan posao ovo ljeto.

Napadač Nikola Mandića i zvanično je novi člana aktuelnih prvaka Bosne i Hercegovine, a to je mostarski klub potvrdio i na zvaničnim kanalima putem društvenih mreža.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Ce0Ujo6site/?hl=hr[/instagram]

Mandić dolazi iz redova FK Rudar Prijedor, a u BiH nosio je još i dres Krupe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pomenuti fudbale rima 27 godina i karijeru je gradio većinom uhrvatskoj gdje je između ostalih igrao za Osijeki Cibaliju, a interesantan je podatak da ima i 32 nastupa za omladinske reprzenetacije Hrvatske, postigao je i četiri pogotka.

Inače, Mandić je samo jedno u nizu od pojačanja Plemića pošto su ranije stigli Frane Maglica, Mario Ćuze i Filip Brekalo.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Realist
Dobrodošao
2 2
Taceoni
Pravo dobar
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti