Cavani na slatkim mukama: Koju od ovih ponuda da prihvati?

El Matador

Cavani na slatkim mukama: Koju od ovih ponuda da prihvati?

E. Ganibegović

Edinson Cavani je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Manchester Unitedom. 

"El Matador" je naglasio kako čeka kraj svog odmora u rodnom gradu u Urugvaju kako bi analizirao ponude i donio konačnu odluku.

"Imam dvije-tri ponude iz Evrope, ali i iz Argentine i Brazila. Prije svega, želim uživati u svom odmoru, svom gradu, a onda ću analizirati prijedloge. Još ništa nisam odlučio", rekao je Cavani za lokalne medije u Saltu, svom rodnom gradu. 

Španci iz AS-a su početkom juna pisali da Cavanijevi predstavnici pregovaraju s Atletico Madridom, Villarrealom i Sevillom, kako bi dogovorili posljednji ugovor u evropskom fudbalu. Također, prije mjesec i po šuškalo se da je Edinson Cavani blizu Real Madrida, no prema trenutnim izvješćima najbiže ovom timu je naš Edin Džeko.

Južnoamerički mediji ranije su pisali da je Edinson Cavani na vidiku argentinske momčadi Boca Juniors i Brazilaca iz Botafoga.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, za njegove usluge zaintereovana je i Salernitana našeg Milana Đurića.

"Reći ću dva imena koja se čine nemogućima, ali ako su moguća i ako se sviđaju treneru, pokušao bih da ih potpišem: Edinson Cavani, koji je ostavio nezaboravne uspomene na ovim prostorima, i Marko Arnautović, koji utjelovljuje ratnički nogomet", rekao je prvi čovjek Salernitane Danilo Iervolino za La Gazzetta dello Sport prošlog mjeseca. 

Top Komentari

Arnel925
"Edinson Cavani je slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s Real Madridom" kad je Cavani igrao za Real Madrid??
5 0
Realist
Najpodcijenjeni napadac u zadnjih nekoliko godina
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi