Trivunović: Slobodi želim puno sreće, zaslužuju mnogo više

Neće preuzeti užarenu klupu tima sa Tušnja

Trivunović: Slobodi želim puno sreće, zaslužuju mnogo više

H. Zilić

Posljednjih dana dosta se govorilo o novom treneru FK Sloboda.

Glavni kandidat bio je Vule Trivunović, međutim pomenuti stručnjak neće preuzeti kormilo tima sa Tušnja, a tu vijest je naš portal jučer nezvanično najavio.

I sam Trivunović nam je danas ptovrdio u izjavi da nema ništa od saradnje sa Slobodom.

"U Slobodi su bili jako korektni u skladu sa svojim mogućnostima, međutim mislim da jednostavno nije pravo vrijeme da preuzmem ekipu", rekao je Tirvunović i dodao:

"Naravno, Slobodi želim puno sreće, prije svega da se stabilizuju, prevaziđu trenutnu situaciju i vrate klub gdje mu je mjesto. Tuzla i Sloboda zaslužuju mnogo više nego što sad pokazuju."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trivunović je dobro poznato ime u bh. fudbalu, te ima iza sebe bogatu igračku karijeru. Kopačke o klin okačio je 2014. godine u dresu Sarajeva.

Još uvijek je neizvjesno ko će voditi Slobodu u novoj sezoni i u kakvom će igračkom kadru Tuzlaci dočekati nove premijerligaške izazove.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

fukaraslana
Rekao sam i recu po neznam koji put ovo je najgora uprava u istoriji Slobode . Samo su u klubu da bi ostvarili svoje privatne ciljeve a tu im daje podrsku Imamovic i dokle god Imamovic postavlja svoje sluge u Slobodu mi idemo jedan korak naprijed pa deset nazad . Kritiku ne zele da cuju ovi sad sto vode nasu Slobodu zato moramo mi navijaci da sutimo i cekamo 1 fed ligu
6 2
Adnan tz
**** li vam SDP majku sve unistise po Tuzli
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti