Lana Pudar je prvakinja Evrope!

Novo zlato

Lana Pudar je prvakinja Evrope!

E. Ganibegović

Novi fantastičan uspjeh Lane Pudar.

Najbolja bh. plivačica danas je u Rumuniji osvojila zlatnu medalju na Evropskom juniorskom prvenstvu u disciplini 200 metara delfin stilom.

Vrijeme koje joj je bilo dovoljno za zlatno je 2:08,92.

Francuskinja Tabatha Avetand i Italijanka Anna Porcari osvojile su srebro odnosno bronzu, a za Mostarkom zaostale su po više od tri sekunde.

Za Lanu je ovo druga medalja na Evropskom juniorskom prvenstvu nakon što je prije dva dana osvojila srebro u disciplini 100 metara delfin.

Top Komentari

rodjeni95
Svjetsko a nase
17 0
MostarRodjo
Najveći ambasador Mostara i BiH. Ovakve osobe zasluzuju sve sto požele. Dijete je uradilo vise posla i pozitive za ove 2 godine nego ove drkadzije politicari i uhl**** za 30 godina. Sine Lana da te zdravlje posluži samo, ne sumnjam da ce biti jos tona uspjeha.
17 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi