Pjanić u Barceloni zadužio legendarni broj

Barem za prvu utakmicu

Pjanić u Barceloni zadužio legendarni broj

A. Čaušević

Miralem Pjanić je pripremni period počeo u Barceloni.

Iz Španije stižu različite informacije o Pjanićevoj budućnosti. Pojedini mediji špekulišu da će Xavi Hernandez voditi u SAD na turneju, dok neki navode da to i neće biti slučaj.

Priliku da zaslužuje mjesto u timu bh. reprezentativac će imati u srijedu kada Katalonci igraju protiv niželigaša Olota.

Na listi pozvanih našao se i iskusni veznjak što znači da ga Xavi za sada ima u planovima, a da li će tako biti i u budućnosti na Pjaniću je da se dokaže.

Intersantno da je popularni Mire za sutrašnji duel zadužio legendarni broj na Nou Campu kojeg je dugi niz godina nosio upravo njegov današnji trener.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U prvom mandatu Pjanić je na leđima nosio ''osmicu'' koja je sada u vlasništvu Pedrija, dok će u susretu protiv Olota nositi ''šesticu''.

Inače, Barcelona u SAD putuje krajem sedmice, a prvi susret igrat će protiv Inter Miamija 19. jula.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fixa
Zna xavi da si majstor
8 0
SEJFUDIBIKODZE
Xavi bezveze trener,pjanic kljuse ,koje nesmije igrat
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi