Amoah se priključio Željezničaru, Mulalić danas zakazao dva treninga
Amoah na treningu jutros. FOTO: Adem Ćatić/fkz.ba

Šta će biti sa strateškim partnerom?

Amoah se priključio Željezničaru, Mulalić danas zakazao dva treninga

S. Mlaćo
Nakon poraza u Mostaru od Veleža proteklog petka, u FK Željezničar se okreću novom izazovu.

Plavi će u subotu pred svojim navijačima ugostiti Tuzlu City i sa tri boda pokušati doći do druge pobjede ove sezone.

Edis Mulalić je bio razočaran nakon meča u Mostaru, jasno je istakao da su njegovi nogometaši pravili greške kao pioniri, pa je očekivati i određene promjene u timu, posebno u zadnjoj liniji.

U trenažnom procesu sa Plavima je i novajlija Joseph Amoah koji je u nedjelju stigao u glavni bh. grad.

Amoah je potpisao dvogodišnji ugovor, a jučer je i zvanično predstavljen.

Sada je potrebno da se završi sva papirologija kako bi mogao što prije debitovati, pa je upitno da li će se to desiti do subotnjeg meča.

Oglasi

“Plavi će večeras trenirati u 18:00 sati, te u istom terminu u srijedu, četvrtak i petak. Utakmica sa Tuzlom City igra se u subotu u 21:00 sati na Grbavici“, stoji u objavi FK Željezničar.

Navijali Željezničara sa nestrpljenjem očekuju i najnovije vijesti vezane za potencijalnog strateškog partnera kluba Eldina Diglisića, Sajraliju koji je u Sjedinjenim Američkim Državama izgradio poslovno carstvo.

“Nakon višesatne diskusije, delegati skupštine su jednoglasno izabrali gospodina Eldina Diglisića za strateškog partnera i donijeli odluku da se zvanični ugovor potpiše do kraja narednog mjeseca“, objavio je FK Željezničar nakon održane Skupštine 27.06. ove godine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Diglisića za sada nema, nije se ni pojavljivao u javnosti, pa se očekuje i saopštenje kluba.

Armija navijača Željezničara svakako zaslužuje da ima informacije s obzirom da se radi o temi koja je itekako bitna za budućnost kluba.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...u NK SeljU strateski partner = ovca za sisanje ovima u upravi...HAHAHAHAHAHA...svatio je taj lik sa kakvim prevarantima ima posla,zato se ni ne oglasava vise...
4 0
veliki73
Hajde Zuka stavi potpis
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi