FK Sloboda predstavio novog direktora
FOTO: E. Dindić

Medijima se obratio Eldar Jusufović

FK Sloboda predstavio novog direktora

H. Zilić

U Tuzli je danas održana press konferencija FK Sloboda.

Na pomenutoj press konferenciji predstavljen je novi direktor kluba mladi Eldar Jusufović, koji se danas i obratio medijima.

"Drago mi je što sam tu. Što sam došao u ovu poziciju. Davao sam dugogodišnju podršku klubu. Evo sada ispred vas imam prvu press konferenciju. Poznajem situaciju u Klubu, dosta pozitivnih stvari se dogodilo u posljednje vrijeme oko Kluba. Mislim da imamo dosta mogućnosti i slijedi nam dosta mukotrpnog rada u narednom periodu. Zahtijevat ću da se poštuje Klub, da se radi i da svi zajedno imamo jedan cilj, a to je uspješna i stabilna Sloboda", rekao je Jusufović i dodao:

"Cilj treba da bude jedan zajednički svih nas u klubu koji smo tu. Zatim, naših vjernih navijača, publike, prijatelja kluba ali i vas medija koji ste veoma važna karika. Predstoji nam jako puno posla. Jedan od prvih koraka je da analiziramo naše omladinske škole fudbala i vidimo šta je to što se može popraviti na bolje. Moramo da pronađemo način da još više omasovimo naše škole fudbala. Zatim slijede razgovori sa našim najvatrenijim navijačima. Pozivam sve simpatizere da postanu članovi kluba to je jedan od najboljih načina kako svaki pojedinac može dati svoj doprinos za pomoć Slobodi."

Podrška ne smije izostati smatra Jusufović.

"Momcima treba podrška. Svi zajendo trebamo biti u ovoj priči za FK Sloboda. U Slobodi je urađeno jako puno dobrog posla i dogodilo se niz pozitivnih stvari. Taj tempo moramo da nastavimo. U klubu ću biti maksimalno predan radu. Slobodo treba vratiti stari sjaj."

Sloboda će u budućnosti svake godine organizovati i memorijalni turnir "Mustafa Hukić-Huka".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Moramo čuvati uspomenu na našeg Mustafu Hukića – Huku. To je obaveza svih dan. Jedan od najboljih načina za to jeste da svake godine organizujemo memorijalni turnir njemu u čast. Dobio sam čvrsto obećanje ljudi koji čine Upravni odbor da će turnir biti organizovan već naredne godine."

Inače, Eldar Jusufović je veoma mlad i uspješan momak, diplomirani je ekonomista, a godinama je bio veliki navijač Slobode, sada če imati priliku da na jedna direktan način pomogne klubu.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zeleni_zub
Hoćel moć raditi i nakon što se raspust završi ili je on samo tu dok mu ne počne škola?
4 6
Adnan tz
Napad na intelekt svih Tuzlaka su Vasa postavljanja u klubu tavotimo godinama pri dnu ove amaterske lige A prica vam je uvjek ista
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi