Emotivna poruka Edina Džeke za rukometaše: "Samo vi znate kako i zašto!"

Izborili plasman na EP

Emotivna poruka Edina Džeke za rukometaše: "Samo vi znate kako i zašto!"

E. Čaušević

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine po prvi put u historiji uspjela se plasirati na Evropsko prvenstvo.

Rukometaši naše zemlje jučer su igrali u gostima protiv Češke koja je bil favorit u ovom meču, no naš tim uspio je nevjerovatnom borbom doći do pobjede rezultatom 24:23.

Ova pobjeda osigurala nam je put na Evropsko prvenstvo po prvi put u historiji. Jasno je kroz kakve probleme prolazi naša rukometna reprezentacija već godinama, ali i ovaj put uspjeli su pokazati veliko srce i izboriti se sa svim nedaćama.

Nakon pobjede u Ostravi naši rukometaši dobili su velike čestitke iz cijelog svijeta. Na svojoj zvaničnoj stranici oglasio se i Edin Džeko koji je imao šta da kaže.

"Samo vi znate kako i zašto! Ponekad je dovoljno i da samo vi vjerujete jer vi znate koliko vrijedite i koliko možete. Samo vi... Svaka vam čast momci. Jači od svih! Uživajte na Evropskom prvenstvu, jer ste ga sami zaslužili i ne obazirite se ni na koga. Bravo majstori", poručio je Džeko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi