Rukometaši Kaknja uz Mozzart ka vrhu Premijer lige BiH

Premijerligaši dobili novog sponzora

Rukometaši Kaknja uz Mozzart ka vrhu Premijer lige BiH

Sponzorski tekst

U Rukometnom klubu Kakanj ljubav prema ovom sportu i tradiciju dobre igre među golovima gaje već 65 godina. Prvotimci se takmiče u najvišem državnom rangu, a imaju sve omladinske selekcije, pa za budućnost ne moraju da brinu. 

Njihovu predanost i borbu za vrhunske rezultate prepoznali su u kompaniji Mozzart, pa su postali njihov novi sponzor. 

Opis nije dostupan.

-Prijatno smo iznenađeni korektnošću i ekspeditivnošću kompanije Mozzart. Veoma brzo su nam uputili pozitivan odgovor, odnosno da žele postati sponzor našeg kluba i to je jedan od lijepih primjera kako bi mogli i drugi da podržavaju sport. Dugujemo samo zahvalnost Mozzartu s nadom da će se naša saradnja nastaviti i u narednom periodu- kaže Haris Veispahić, predsjednik upravnog odbora RK Kakanj.

Opis nije dostupan.

Opis nije dostupan.

Oglasi

Klub broji 67 članova- 16 prvotimaca i 51 omladinca u selekcijama- 2006. godište, 2008. te 2010. i mlađi. Za sve njih su obezbijedili uslove da se mogu takmičiti u svojim uzrasnim ligama za mlade u Federaciji BiH. 

Opis nije dostupan.

U najveće uspjehe kluba ubrajaju učešće u najjačem ligaškom takmičenju- rukometnoj Premijer ligi BiH i to već treći put. Na tom rangu se takmiče i sada, a želja im je da okončaju učešće sa što boljim rezultatima u proljetnom dijelu prvenstva. 

Opis nije dostupan.

Ovaj klub je iznjedrio veliki broj kvalitetnih rukometnih igrača koji zaslužuju da se njihova imena spominju i pamte. Posebno su im u sjećanju ostali Ertan Čaluk i Edin Goga.. Tu su još i Kenan Duraković, Edin Velispahić, Nedžad Zaimović, Amar Amitović i brojni drugi…

Oglasi

Opis nije dostupan.

U narednom, periodu žele da klub nastavi stabilno da funkcioniše, kao i da, kroz rad sa mladim talentima, osiguraju svijetlu budućnost RK Kakanj. 

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Rukometno prvenstvo BiH (M):

Za ovaj uspješni klub u Kaknju svi znaju i navijaju za njih. Zato i ne čudi činjenica da im podršku u radu pružaju Općina Kakanj, kao i Vlada Zeničko-dobojskog kantona, te lokalne firme. Sada je uz njih i regionalni lider u priređivanju igara na sreću uz kojeg i oni žele postati lideri- na tabeli. 

Opis nije dostupan.

Top Komentari

ksenofobija
hahahahah cuj prema vrhu hahahahah
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi