Američka teniserka otišla na pregled kod zubara, a on joj otkrio da ima rak!

Otkazala sve nastupe za naredni period

Američka teniserka otišla na pregled kod zubara, a on joj otkrio da ima rak!

E. Čaušević

Američka teniserka Nicole Gibbs ostala je u šoku nakon što je otišla na redovni pregled kod zubara.

Ovaj 26-godišnja teniserka iz Sjedinjenih Američkih Država prije nekoliko dana otišla je na redovni pregled kod zubara gdje je dobila šokantne vijesti.

Nakon pregleda zubar joj je rekao da ima rijetku vrstu raka. Naime, radi se o izrasili na nepcu koja je nakon biopsije pokazala i potvrdila najgore vijesti da se radi o raku.

Gibbs će već za nekoliko dana na operaciju, a prognoze su dobre i na sreću ova bolest je otkrivena najranije što može. Otkazala je nastup na Roland Garrosu, ali se nada da će zaigrati na Wimbledonu.

"Moram da se povučem s nekoliko turnira u ovoj sezoni zbog toga što su mi otkrili rak. Na svu sreću ova vrsta raka nije jedna od opasnijih i doktori vjeruju da bi sama operacija mogla sve riješiti. Kako bih smirila misli rekli su mi čak da ću i igrati na Wimbledonu", poručila je američka teniserka.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi