Da te stomak zaboli od smijeha: Ovo je najgori teniser na svijetu, morao bi da promijeni profesiju

Ni t od tenisera

Da te stomak zaboli od smijeha: Ovo je najgori teniser na svijetu, morao bi da promijeni profesiju

E. Škorić

Jedan od mnogih turnira Futures Series (M15) s novčanim fondom od 15.000 dolara održava se u Dohi u Kataru.

Futures turniri na razini ITF-a namijenjeni su mlađim teniserima da stiču iskustvo i grade teniske karijere prije nego zaigraju na višim nivoima popout Challengera ili ATP turnira.

No, čini se da Futures donosi i neke doslovno amaterske igrače. Danas u okviru kvalifikacija za Futures u Dohi Krittin Koaykul (24) pobijedio je Ukrajinca Artema Bahmeta sa 6:0, 6:0.

Kouaykul je dobio sve poene, a Artema su ubrzo proglasili najgorim igračem u historiji tenisa. I nisu pogriješili.

Nije poznato kako je upošte došao na turnir, a počela su i nagađanja da je sin bogatih roditelja koji su mu kupili učešće u Dohi.

Top Komentari

Chupy
Mislim da ovdje ima potencijala! Treba malo ulozit u njega! Al ako krene po splavovima, mogla bi mu karijera ici silaznom putanjom!
5 0
eye of the tiger
Djoku bi u ovakvim situacijama sigurno rame,ledja ili lakat zabolio
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi