Ivanić u Grčkoj bodrio reprezentaciju na Fed Cupu

Član predsjedništva BiH

Ivanić u Grčkoj bodrio reprezentaciju na Fed Cupu

Član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić i ambasador BiH u Grčkoj Branko Dokić, pratili su današnji susret Fed Cupa između selekcija BiH i Egipta u Atini.

Visoki zvaničnici BiH sa tribina su dali podršku našim reprezentativkama u borbi za ostanak u Grupi II svjetskog šampionata za teniserke, te im čestitali pobjedu nad ekipom Egipta.

„Zahvalni smo za podršku, kao i na gostoprimstvu koje nam je pružio ambasador Dokić kao naš domaćin ovdje u Atini“, rekao je Senad Hadžimešić, direktor Teniskog saveza BiH.

Podsjetimo, danas je Nefisa Berberović dobila prvi meč, drugi je Dea Herdželaš predala zbog povrede ramena, a konačni rezultat postavile su Anita Husarić i Jelena Simić pobjedom u dublu, što je našoj selekciji osiguralo ostanak u istom rangu takmičenja naredne sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi