Svi koji su igrali da Đoković osvaja US Open, Meridian isplaćuje tikete

US Open katastrofa: Broj 1. tenisa diskvalifikovan

Svi koji su igrali da Đoković osvaja US Open, Meridian isplaćuje tikete

Sponzorski tekst

Meridian uvijek uz sportste i svoje igrače! Svi koji su se kladili na Novaka da osvaja US Open, mogu da isplate svoj tiket!

Uprkos katastrofalnoj odluci sudija da najvećeg svjetskog asa, teniskog broja 1., Novaka Đokovića diskvalifikuju, zbog jedne, sigurno nenamjerne greškice, MERIDIAN je odlučio da prizna sve singl opklade, na kojima stoji da Novak Đoković osvaja US OPEN!

Najbolja sportska kladionica Meridian, svim svojim vjernim igračima, koji prate i vole Novaka Đokovića, te su razumno položili singl opkladu da osvaja US OPEN, ISPLATIĆE njihove TIKETE!

Meridian naravno neće dozvoliti da ova svjetska nepravda, koja se po ko zna koji put ponavlja utiče na igrače koji su vjerovali u Noleta!

Mišljenja svjetske javnosti su definitivno podijeljena. Jedan od najvećih kritičara Novaka Đokavića, Mats Wilander je čak izjavio sljedeće:

"Pretpostavljam da je bilo 20.000 navijača i da je se ovo desilo, da bilo bi zvižduka iz publike. Onda pitanje šta bi se desilo. Ta lopta je putovala kroz vazduh i pogodila lilnijskog sudiju na nezgodno mesto. Nikada nisam video ovako dramatičnu situaciju u životu"

Ipak, Novak Đoković, kao veliki „laf“, ne samo tenisa, već globalne svjetske scene, se ipak oglasio i svojom izjavom dokazao zašto je toliko voljen širom svijeta:

"Cijela ova situacija me čini zaista tužnim i praznim. Provjerio sam sa sutkinjom i organizatorima kako se osjeća i hvala bogu, dobro je. Neizmjerno mi je žao što sam joj uzrokovao toliki stres. Toliko nenamjerno, toliko krivo. Neću objaviti njezino ime kako bih joj zaštitio privatnost. Što se tiče diskvalifikacije s turnira, moram živjeti s tim, preboljeti razočarenje i sve ovo pretvoriti u lekciju da bih narastao kao igrač i čovjek. Ispričavam se organizatorima US Opena i svima koji su uključeni u turnir zbog svog ponašanja. Zahvalan sam svom timu, porodici i navijačima koji stoje iza mene kao čvrsta stijena. Uvijek su tu. Hvala vam, tako mi je žao"

Sportska kladionica Meridian, naravno, kao i fanovi širom svijeta, je uz Novaka, te želi mu da se što prije oporavi od ovog šoka, i da se vrati na teren, bolji i moćniji nego ikad do sad!

Top Komentari

Dino69
Meridian najveca prevara od kladionice!!pogledajte video na kanalu Mita se Pita
2 0
GojkoMoksikanac
A meridianu veliko BRAVO sto ce isplatiti tikete ,
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.