Na kraju mjeseca za najbolje igrače obezbjeđeni su pokloni i to 100 KM bonusa u kladionici Wwin za igrača sa najboljim omjerom unutar opklada na kvote 1,5 i veće, 10 uzastopnih dana sa po 10 KM bonusa u kladionici Mozzarbet za igrača sa najvećim ukupnim dobitkom (BOD) u tom mjesecu, te 10 uzastopnih dana sa po 10 KM bonusa u kladionici Mozzarbet za igrača sa najvećom pojedinačnom pogođenom kvotom.

Ostavi svoj tip

24.01. 09:30, Stefanos Tsitsipas - Rafael Nadal 1 @ 5.5

Odmah da kazem da ovo idem navijacki jer me momak odusevio a Nadala nikad nisam gotivio. Pik necu braniti jer objektivno ovo bi trebao dobiti Rafa ali eto momak vjeruje da moze da pobijedi a i ja takodjer vjerujem da moze. Sretno.

Jdlasja 57.4% 8.35 54/94

NAPOMENA: SportSport.ba Tipster služi isključivo za razonodu, nije online kladionica i ne omogućava vam bilo kakve uplate ili isplate opklada. Da biste učestvovali u našoj igri ne morate i ne trebate izvršiti nikakvu uplatu niti se kladiti na par koji predlažete. SportSport.ba Tipster vam nikada neće tražiti dokaz da ste izvršili uplatu u nekoj kladionici. SportSport.ba Tipster nikada neće izvršiti nikakvu isplatu za parove koje preporučujete. Ukoliko se želite kladiti, to morate učiniti van stranica SportSport.ba Tipstera na stranicama jedne od kladionica sa dozvolom u BiH. Ukoliko se kladite, kladite se odgovorno.