Kompanija m:tel prijatelj skijaške sezone na Jahorini

Kompanija m:tel prijatelj skijaške sezone na Jahorini

Sponzorski tekst

Prijateljstvo između Olimpijskog centra Jahorina i kompanije m:tel se nastavlja i u novoj sezoni, a zvanično otvaranje zimske turističke sezone, 2014./2015. na Jahorini, će biti održano u subotu, 12. decembra, sa početkom u 13.00 časova u hotelu Bistrica.  

Ljubitelji dobrog provoda će narednog vikenda imati priliku da uživaju u bogatom muzičkom i zabavnom program, a otvaranje sezone će upotpuniti i koncert benda Regina,  koji će se pobrinuti za dobru atmosferu i raspoloženje.

Svjesni značaja turističkog potencijala Jahorine i značaja zimskih sportova za sve društvene segmente, m:tel, kao društveno odgovorna kompanija,  već tradicionalno podržava rad Olimpijskog centra Jahorina.

A otvaranje zimske turističke sezone na Jahorini je odlična prilika da predstavimo novu  prazničnu Frend ponudu - praznični paketić bez ograničenja, koji će dobro doći mnogim turistima. Kupovinom startnog paketa po cijeni od 4 KM (sa PDV-om), na poklon dobijate još bolje bonuse nego inače, 1.000 SMS-ova i  priliku da neograničeno surfate. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.