Mlada Kosovarka sutra je trebala imati svoj dan, ali sudbina je drugačije htjela

Stradala uoči prvog nastupa na Igrama mladih u Švicarskoj

Mlada Kosovarka sutra je trebala imati svoj dan, ali sudbina je drugačije htjela

E. Škorić

Era Shalen,16-godišnja skijašica s Kosova, slomila je nogu tokom priprema.

Era je imala neodoljivu želju da nastupi na Zimskim olimpijskim igrama mladih u Lozani, ali sudbina je drugačije htjela.

Dan prije velikog slalomskog debija mlada skijašica je doživjela nezgodan pad na skijalištu Les Diablerets, nakon čega je helikopterom prevezena iz skijaškog centra do bolnice u Lozani.

Ona je u društvu kosovke olimpijske ekipe trenutno u bolnici i neće imati priliku da nasutpi na igrama koje se održavaju u Švicarskoj od do 10. do 19. januara.

No, s obzirom da je izuzetno talentovana i da ima samo 16 godina, ne treba da brine jer njeno vrijeme sasvim sigurno tek dolazi.

Top Komentari

Strucnjak12345
RIP Neka joj je laka crna zemlja, zaista ruzno je procitati vas naslov, porodici sabur kao i ostatku ekipe
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi