Za razvoj sporta: Mozzart podržao udruženje Olimpik

Tokom proteklih 13 godina skijanju su učili 6.000 polaznika

Za razvoj sporta: Mozzart podržao udruženje Olimpik

Sponzorski tekst

Sportsko udruženje za razvoj ski sporta Olimpik i Škola skijanja Max iz Banjaluke proteklih 13 godina bave se promocijom sporta kao zdravog načina života. 

Tokom cijele godine organizuju edukacije za brojne sportove, a zimi su posebno posvećeni školi skijanja. Prve poteze na skijama kod njih je do sada naučilo više od 6.000 polaznika! S obzirom da dijele iste vrijednosti kada je u pitanju popularizacija sporta, kompanija Mozzart pružila im je podršku u vidu donacije opreme.

-Svi smo veoma zadovoljni što smo uspjeli da ostvarimo saradnju sa kompanijom Mozzart. Svima se sviđa kvalitet i dizajn jakni koje smo dobili, a čak nas gosti na planini pitaju gdje mogu da nabave iste-  kaže Svetozar Basara, predsjednik Sportskog udruženja za razvoj ski sporta Olimpik, Banjaluka.

On svjedoči da će im ove, višenamjenske jakne dobro poslužiti, ne samo na planini, već i tokom ostalih sportskih aktivnosti tokom godine. A njih je mnogo..

Naime, bave se sportskim aktivnostima sa svim generacijama- od djece do najstarijih… Tako su tokom zime posvećeni školama skijanja na Jahorini, Kupresu, Kozari i porodičnim kampovima u Sloveniji i Austriji.. Trenutno na Jahorini imaju više od 300 gostiju sa kojima skijaju i hodaju na krpljama...

Oglasi

Tokom ljeta rade sportske kampove i radionice, organizuju časove rolanja, biciklizma, pješačenje, orijentaciju u prirodi, te ljetne sportske kampove na jezeru na Manjači. Tu učesnici imaju priliku i da uživaju u vožnji čamcima, u logorovanju, a najmlađima je dan ispunjen u akvaparku.

            Cilj svih njihovih aktivnosti je promocija sportskog života kod starijih i učenje najmlađih zdravim navikama. To su prepoznali i Grad Banjaluka i Ministarstvo sporta koji su im pružali podršku u radu.

Ipak, udruženje se mahom oslanja na uplate članarina i donacije društveno odgovornih kompanija kao što je Mozzart.

 -U radu ovog sportskog udruženja prepoznali smo i sopstvenu misiju. Kompanija Mozzart se, kao i oni, snažno zalaže za promociju i unapređenje sporta. Stoga smo im sa zadovoljstvom pružili podršku i nadamo se da će im ova donacija biti korisna u daljem radu- kaže Selma Salkanović, rukovodilac Direkcije korporativnih poslova Mozzarta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi