Tina Maze fotografijom očarala fanove: Odavno je tako opuštenu nismo vidjeli

U zasluženoj mirovini

Tina Maze fotografijom očarala fanove: Odavno je tako opuštenu nismo vidjeli

E. Škorić

Tina Maze već nekoliko godina uživa u zasluženoj mirovini nakon što je okončala skijašku sezonu.

Ona slobodno vrijeme sada uglavnom provodi uz kćer Anouk, a objavila je fotografiju kojom je svoje fanove podsjetila da i dalje blista i da nije "zakršljala".

Ona je još početkom 2017. godine odlučila da skijanje ostavi po strani, ali nakon toga je dosta putovala, uživala u raznim svjetskim ljepotama, također i nastavila da se bavi ekstremnim izazovima penjajući se po planinama u društvu supruga.

Jasno je da Slovenka ne može bez adrenalina i da je na neki način ovisna o istom, ali katkad je jednostavno samo volimo vidjeti nasmijanu i opuštenu kao na fotografiji koju je jučer objavila na Instagramu i koja je prikupila preko 7.600 "sviđanja".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi