Učestvovala u "spektakularnoj" nesreći: Kako joj je ovo uspjelo?

Poznata skijašica imala sreće

Učestvovala u "spektakularnoj" nesreći: Kako joj je ovo uspjelo?

A. Čaušević

Samo jak udar i dosta straha za italijansku skijašicu Sofiu Goggiu koja je u nedjelju učestvovala u saobraćajnoj nesreću u blizini Sestrierea.

Goggia je pokušala da izbjegne automogil koji je iznenada zakočio ipsred nje. Morala je skrenuti s ceste pa je njen automobil završio na krovu kombija. Na sreću niko nije ozbiljnije povrijđen.

"Znam da ste čuli vijesti za moju nesreću, garantujem vam da sam dobrro", poručila je Italijanka na društvenoj mreži Facebook.

"Obećavam da ću se vratiti na stazu", ironično je poručila Goggija misliće na incident kada je sletila s ceste u svom Audiju.

Inače, ova 26-godišnjaknija je olimpijska prvakinja u spustu. U pet sezona koliko se takmiči u Svjetskom kupu skupila je šest pobjeda

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi