Reprezentacija BiH traži plasman na SP

Odbojkašice u jakoj konkurenciji

Bh. ženska odbojkaška reprezentacija igraće na kvalifikacionom turniru za plasman na Svjetsko prvenstvo u grupi protiv Austrije, Mađarske i Slovenije.

Kvalifikacioni turnir će se održati od 8. do 11. januara u Lendavi, a prvoplasirana ekipa obezbijediće plasman u naredni krug takmičenja.

Okupljanje najboljih bh. odbojkašice predviđeno je za 27. decembar, a pripreme ženske rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine obaviće se u Modriči od 28. decembra do 7. januara.

S obzirom na konkurenciju i činjenicu da smo prvoplasirana ekipa ide dalje, Bosni Hercegovini se uoči početka kvalifikacija daju prilično male šanse za plasman dalje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.