Novi trijumf Radničkog, Premijer liga nije više samo san

Adnan Beganović

Fudbaleri Radničkog iz Lukavca nastavili su svoj sjajan niz. Danas su na Jošiku izabranici Darka Vojvodića savladali Čapljinu (4:1), te su tako čak deseti susret uzastopno završili bez poraza.

Izabranici Darka Vojvodića još jednom su obradovali svoje navijače, a nakon 19. kola može se reći da je Radnički uz Vitez jedan od najozbiljnijih kandidata za ulazak u viši rang.

U 25. minuti Jaranović je iz jedanaesterca doveo Radnički do prednosti, a isti igrač je dva minuta kasnije zabio za 2:0.

Međutim, Delalić u 1. minuti nastavka vraća dozu neizvjesnosti u ovaj susret, no u 63. minuti Džanić pogađa za 3:1. Tačku na i u današnjem susretu stavio je Mace koji je u 85. minuti zabio za 4:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.