Bayern nakon pobjede nad Hoffenheimom

Klinsmann presretan trijumfom

Trener Bayerna, Jurgen Klinsmann, razumljivo je bio presretan nakon pobjede 2:1 u velikom derbiju protiv Hoffenheima...

Pobjedu Bayernu donio je Toni u drugoj minuti sudijske nadoknade i tako produžio seriju nepobjedivosti bavarskog kluba na 14 utakmica u svim takmičenjima.

- Pritiskali smo, pritiskali do samoga kraja i na kraju nakon zaostatka uspjeli doći do pobjede. To je fantastično! Hoffenheim je igrao jako dobro i pokazao je zašto se nalazi u samom vrhu Bundeslige. Natjerali su nas do krajnjih granica, ali pobijedili smo i jako sam zadovoljan – rekao je Klinsmann.

- Kada primite gol u zadnjoj minuti to jako frustrirajuće – kratko je komentirao utakmicu trener Hoffenheima Ralf Rangnick.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.