SportSport.ba u Čitluku

Musemić: U ovom trenutku remi nas ne zadovoljava

Fudbaleri Sarajeva za duel 21. kola Premijer lige sa Veležom pripremaju se u Čitluku, a ekipa našeg portala posjetila je bordo momčad, te je razgovarala sa šefom struke Husrefom Musemićem.

Nakon što su u Gabeli savladali GOŠK fudbaleri Sarajeva nisu se vraćali kući nego su se za duel sa Veležom odlučili pripremati u Čitluku.

Bordo ekspedicija smještena je u prekrasnom hotelu Brotnjo, a ekipa našeg portala prisustvovala je jučerašnjem treningu Sarajeva.

"Očekujemo tešku utakmicu. Velež je ekipa koja u proljetnom dijelu sezone igra promjenjivo. Imamo informacije o našem protivniku, dobro smo se spremili i očekujemo jednu dobru i kvalitetnu utakmicu", za SportSport.ba je istakao šef struke bordo momčadi Husref Musemić.

Sarajevo će protiv Veleža nastupati bez standardnih Dupovca i Hadžića.

"Kartoni i povrede su sastavni dio fudbala. Pokušta ćemo za njih naći dostojne zamjene koje će dobro odgovoriti zadacima. Imat ćemo voljni momenat, naša želja je da obradujemo navijače, a da li ćemo u tome uspjeti vidjet ćemo nakon susreta", istakao je Musemić i dodao:

"Volio bih da se nastave naši dobri rezultati u Mostaru. Ako ne možemo pobijediti, onda i neriješeno nije loše, ali sa takvim rezultatom u ovom trenutku ne bih bio zadovoljan. Ne potcijenjujem nikog jer mi smo ekipa koja pretenduje na nešto malo više. Respektujemo svaku ekipu, ali znamo šta želimo."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.