“Život ide dalje, valja tražiti posao”

Sadiković okončao još jednu epizodu

Denis Sadiković od danas nije šef stručnog štaba sarajevskog Olimpica. Poslije šest zvaničnih utakmica na kormilu Vukova, Sadiković i rukovodstvo Olimpica su postigli dogovor o prekidu saradnje.  

“Apsolutno nemam nikakvih zamjerki na period koji sam proveo u Olimpicu. Odradili smo dosta dobro pripreme, u prva tri kola proljetnog dijela Premijer lige BiH osvojili sedam bodova, ali se u narednim kolima neke stvari nisu poklopile. Svjestan sam činjenice da je takav trenerski posao. Život ide dalje, a ja moram tražiti novi angažman”, kaže Sadiković.

 

Sadiković je tekuću sezonu počeo u Krajišniku iz Velike Kladuše, mjesec dana je bio u Gradini, potom je prešao u Slobodu iz koje je u zimskoj pauzi došao u Olimpic.

 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Olimpicu i mom nasljedniku želim sve najbolje u preostalom dijelu sezone. Nadam se da će ispuniti ciljeve. Što se mene tiče malo ću predahnuti, a onda vidjeti šta i kako dalje”, kaže Sadiković.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.