Schuster se sa Upravom dogovorio oko odštete

Zbog smjene u kraljevskom klubu

Schusteru 4,5 miliona eura od Reala

Bernd Schuster dobiće četiri i po milijuna eura odštete od Real Madrida. Njemački trener sporazumno se dogovorio sa Upravom kraljevskog kluba oko odštete, nakon što su mu u ovoj sedmici uručili otkaz zbog nezadovoljavajućih rezultata ostaverih na klupi Madrižana, javljaju španski mediji.

On je u Real došao 2007. godine, kada je potpisao trogodišnji ugovor. U prošloj sezoni osvojio je titulu prvaka Španije, ali pošto u ovoj takmičarskoj godini ekipi ne „cvijetaju ružu“ u Primera ligi čelnici Reala, umjesto njega posao su povjerili Juande Ramosu, bivšem treneru Tottenhama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.