Madriđani žele mladog vezistu

Real Madrid poslao ponudu za Verrattija

A. Haznadarević

Mladi veznjak Paris-Saint Germaina Marco Verratti, velika je želja čelništva španskog velikana Real Madrida, koji je Francuzima već poslao ponudu za ovog igrača.

Prema pisanju magazina SportItalia, u želi da dovedu sa Santiago Bernabeu ovog dvadesetogodišnjaka, uprava Reala je poslala ponudu tešku 25 miliona eura, a reakcije iz jednog od najimućnijih klubova današnjice još uvijek nisu poznate.

 

Italijan je dokazao da se radi o velikom talentu, a za njegove usluge su do sada pokazali interes ljudi iz Manchester Uniteda, kao i nekolicina ekipa Serije A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.