"Nismo potpisali predugovor sa Lewandowskim"

Bayern negirao glasine o dovođenju Lewandowskog

A. Haznadarević

Otkako je napadač Borussije Dortmund sa četiri pogotka srušio veliki Real Madrid, jednostavno je glavna tema njemačke štampe koja ga konstantno "gura" ka Bavariji.

Međutim, priče o potpisanom predugovoru, a zatim i o dva ugovora koja će ga sigurno dovesti u Bayern, bile su previše za klub Ulija Hoenessa, pa je izdato službeno saopštenje u kojem se sve to negira:

 

"Bayern München je uočio mnoge vijesti koje povezuju Roberta Lewndowskog s klubom. Želimo jasno dati do znanja da su to samo špekulacije i da nemaju veze s istinom. Lewandowski nije potpisao s nama predugovor", navodi se iz bavarske momčadi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.