Kapiten hvali kolege

Vladavić: Veležova mladost obećava

 Svojim jučerašnjim prodorima Admir Vladavić na trenutak je podsjetio na zlatne dane svoje karijere.

Velež je u egal utakmici u kojoj je i Borac imao prilike došao do izuzetno važna tri boda koja gotovo sigurno četiri kola prije kraja garantuju opstanak.

"Bilo je teško igrati po onakvoj vrućini, ali smo smogli snage i upisali vrijedan trijumf. Gol smo postigli u pravo vrijeme", kaže iskusni Vladavić koji je jučer oko ruke nosio kapitensku traku.

"Sretan sam što je Velež konačno pošao pravim putem i što je tim sačinjen od mladih igrača koji dosta obećavaju. Ćemalović, Zvonić, Zolj, Hebibović, Kazazić, Letić, i ostali redom su igrači mlađi od 25 godina koji već igraju važne uloge u timu. To je veliko Veležovo bogatstvo", hvali Vladavić mlađi dio tima.

Naredna Veležova prepreka je Zvijezda. U Gradačcu su prije dvije godine Rođeni izborili remi, dok su prije godinu dana poraženi sa 2:0. Niz nepobjedivosti traje već deset utakmica.

"Zvijezda ne igra u dobroj formi u posljednje vrijeme i vjerujem da ćemo to iskoristiti. Deset utakmica nismo poraženi i samopouzdanje je dovedeno do maksimuma. Posebno nakon trijumfa nad Borcem kada smo sami sebi dokazali da možemo igrati i protiv najkvalitetnijih timova lige", dodao je Vladavić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.