Talijan o odluci Berlusconija da imenuje Seedorfa

Capello: Biti trener Milana nije šala

Navijači Milana sa nestrpljenjem očekuju da vide ko će sjesti na klupu Rossonera. 

Jedan od kandidata je i bivši fudbaler Milana, Clarence Seedorf, ali njega navijači ekipe iz Italije ne žele vidjeti na svojoj klupi. Prema pisanju talijanskog Il Giornalea Seedorf će biti u Milanu tokom naredne sedmice na poslovnom putovanju, obzirom da u Milanu posjeduje dva restorana, ali to je i prilika da se sastane sa Berlusconijem. 

"Allegri je ove sezone radio jako dobro, ali poznato je da predsjednik na stvari gleda malo drugačije. Trenirao sam Seedorfa mnogo godina i poštujem ga, ali biti trener Milana nije mala stvar. Obzirom da bi mu to bilo prvo iskustvo, bio bi to veliki rizik," rekao je Fabio Capello. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.